Irak Gaziantep Başkonsolosluğundan Ortadoğu Business'a Anlamlı Ödül

Irak'ın Gaziantep Başkonsolosu Muayad Omer A.Koperly, Irak ve Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesine katkılarından dolayı Ortadoğu Business'ı plaket ile ödüllendirdi.

Irak Gaziantep Başkonsolosluğundan Ortadoğu Business'a Anlamlı Ödül

 

Irak'ın Gaziantep Başkonsolosu  Muayad Omer A.Koperly, Irak ve Türkiye  arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesine katkılarından dolayı Ortadoğu Business'ı plaket ile ödüllendirdi.

Gaziantep'te Irak Başkonsolosluğu tarafından, Irak güvenlik güçlerinin terör örgütü DEAŞ'a karşı yürüttüğü operasyonu anlatan fotoğraf sergisi sonrası Irak ve Türkiye arasında ikili ilişkilere katkı sağlayan kurum ve şirketler plaket ile ödüllendirildi.  Türkiye’nin ilk ve tek 4 dilde “Türkçe – İngilizce – Arapça- Farsca” iş dünyasına yönelik yayın yapan ekonomi ve kültür  dergisi Ortadoğu Business Irak ve Türkiye ticari ilişkilerine katkısından dolayı ödüle layık görüldü.

Ortadoğu Business'in ödülünü Derginin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa Osanmaz'a takdim eden Irak Gaziantep Başkonsolosu Muayad Omer A.Koperly, Ortadoğu Business'in iki ülke arasındaki ticaretin geliştirilmesinde ve firmalar arasında sıcak ilişkiler kurulmasında çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

ORTADOĞU BUSINESS ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTADA

Türkiye ve Irak arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusunda Ortadoğu Business'in,  çok önemli bir görev yaptığını kaydeden Başkonsolos Muayad Omer A.Koperly, "Irak Başkonsolosluğu olarak biz, Ortadoğu Business'e her türlü desteği veriyoruz. Derginin Türkçe, İngilizce, Farsça ve Arapça olarak 4 dilde yayınlanması çok önemlidir. Ortadoğu Business’ın kendi dilimiz Arapça da yayın yapması iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine hem de ticaretin artmasında çok önemli bir misyon yerine getiriyor" dedi.  

ORTADOĞU ÜLKELERİ ARASINDA TİCARETİ GELİŞTİRME AMACINDAYIZ

Derginin İmtiyaz sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa Osanmaz, " 8 yıl önce Türkçe - İngilizce ile yayın hayatına başladığımız Dergimize daha sonra Arapça ve sonrada İran'ın resmi dili Farsçayı ekleyerek 4 dilde yayın yapan bir dergi haline getirdik. Şu anda 4 dilde yayın hayatını sürdürmekteyiz. Amacımız Ortadoğu'da bulunan ülkelerin kendi aralarında ticaretini geliştirmeye katkı sağlamak" dedi. Mustafa Osanmaz, " Dergi içeriğinde Ortadoğu’da faaliyet gösteren ve Türkiye ekonomisinde önemli yeri olan firmaların başarı hikâyeleri ve Ortadoğu’nun Ekonomi, Politika, Kültür ve Turizmi ile çeşitli yatırım bilgileri yer almaktadır. Ayrıca iş dünyasında pazar payını artırmak isteyen işletmelerin çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili haber ve röportajları “Türkçe – İngilizce – Arapça- Farsça” olarak 4 dilde 2 aylık periyotlarla 8 yıldan bu yana okuyucularımıza sunmaktayız. Hazırlanan tüm Haber ve röportajlar sanal ortamında www.ortadogubusiness.com da yayınlanmaktadır. Dergimiz Türkiye geneli İstanbul – Bursa Marmara Bölgesi, Mersin - Kahramanmaraş Akdeniz Bölgesi, Samsun Karadeniz Bölgesi, Gaziantep Güneydoğu Anadolu Bölgesi yanı sıra S. Arabistan, Irak, İran, Mısır Ürdün, Lübnan, Suriye ve BAE, başta olmak üzere Ortadoğu Ülkelerine dağıtım yapılmaktadır" diye konuştu.    

 ORTADOĞU BUSINESS ÖDÜL HABERİ BASINDA GENİŞ YER ALDI

Irak ve Türkiye arasında ikili ticari ilişkilere katkı sağladığından dolayı Irak Başkonsolosluğu tarafından Ortadoğu Business’e verilen ödül haberi Türkiye’nin ve Gaziantep’in önde gelen basın yayın organlarında geniş yer aldı.

 

 

 

 

 

Haber Merkezi
27.03.2017

Yorumlar (0)

+ Yorum Yaz

Diğer Haberler