Zafer partililer, Nurdağında gönülleri feth ettiler

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak ve beraberindekiler ile birlikte Nurdağı’nda Halkın gönüllerini fethettiler.

Zafer partililer, Nurdağında gönülleri feth ettiler

 

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak oluşturdukları çalışma ekibi ile birlikte Nurdağı’nda Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaflar ve Semt pazarı ziyaretinde bulunarak, Nurdağı halkının gönüllerini fethettiler.

MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak Nurdağı ziyareti kapsamında ilk olarak Nurdağı Muhtarlar Derneğini ziyaret ettiler.

Nurdağı Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Göğebakan’ı Ziyarette muhtarların Toplumun öncü kişileri olduğunu ifade ederek, Yerelde yönetimin ilk kademesinin muhtarlar olduğunu, bunun için muhtarların önemli olduğunu ifade eden Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak Zafer Partisi iktidarında Muhtarların Sosyal haklarının iyileştirileceğini söylediler.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları Avukat Gizem Büşra Bilgiç ve Alattin Çakmak ziyaret anısına Nurdağı Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Gögebakan’a ismine özel yapılmış organizer ajanda takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNE ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak Nurdağı ziyareti kapsamında Nurdağı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifini ziyaret ettiler.

Burada Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Teyfik Gökkaya ve yöneticileri ile sohbet ettiler. Sohbette Yaşanan Deprem sonrasında Nurdağı Esnaflarının sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Nurdağı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Teyfik Gökkaya, Deprem sonrasında kooperatifin esnafların yanında olmaya yaralarını sarmaya devam ettiğini ifade ederek, Esnaf Kefaletin 500 bin Tl olan Kredi limitinin yanında ek olarak 250 bin Tl limit tahsis edildiğini ve esnaflara toplamda 750 bin Tl kredi verildiğini söyledi.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, yaşanan depremden etkilenen esnafların haklarının korunması, mağduriyetlerinin ortadan kaldırılması konusunda halkı ve esnafları bilgilendireceklerini, hak kaybına uğrayan esnafların haklarının korunması noktasında bir hukukçu olarak her zaman elinden geleni yapacağını ifade etti.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları Avukat Gizem Büşra Bilgiç ve Alattin Çakmak ziyaret anısına Nurdağı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı Teyfik Gökkaya’ya ismine özel yapılmış organizer ajanda takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

ZİRAAT ODASI BAŞKANI BELPINAR’A ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak Nurdağı ziyareti kapsamında Nurdağı Ziraat Odası Başkanı Kemal Belpınar’ı ziyaret ettiler.

Nurdağı Ziraat Odası Başkanı Kemal Belpınar’ın İşyerine yapılan ziyaret’te Nurdağı ziraat Odası Başkanı Kemal Belpınar bölge çiftçisinin en önemli sorununun Kılavuzlu barajının suyunun Bölge toprağı ile buluşturulması olduğunu ifade ederek, tarım alanlarımız cazibeli su ile sulanmadığı için çiftçilerimiz sulama suyunda kullandıkları Elektrik Faturalarını ödeyemez hale geldiler. Ülkemizde Tarımsal Kalkınma olmadan Kalkınmanın olamayacağı gerçeğinden hareketle şunu diyebiliriz. Türkiye’nin Kalkınması tarımın kalkınması ile mümkündür. Bunun için öncelikle bu sorunumuz çözümlenmelidir Dedi.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, yaşanan depremden etkilenen Çiftçilerin haklarının korunması, mağduriyetlerinin ortadan kaldırılması konusunda halkı ve Çiftçileri bilgilendireceklerini, Bölgede bazı vatandaşların Evlerinin ve ahırlarının konut yada ahır diyerek ruhsatının, yada tapusunun olmadığını, ancak adlarına elektrik, su …vb aboneliklerinin olmasının yeterli olduğunu belirterek, hak kaybına uğrayan Çiftçilerin haklarının korunması noktasında bir hukukçu olarak her zaman elinden geleni yapacağını ifade etti.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları Avukat Gizem Büşra Bilgiç ve Alattin Çakmak ziyaret anısına Nurdağı Ziraat Odası Başkanı Kemal Belpınar’a ismine özel yapılmış organizer ajanda takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

ÜLKÜCÜ CAMİANIN SEVİLEN İSİMLERİ TUNCER VE ÖZMETİN’E ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları Avukat Gizem Büşra Bilgiç ve iş insanı Alattin Çakmak Nurdağı Ziyareti kapsamında Nurdağı’nda Ülkücü camianın sevilen isimleri Gazeteci Yazar Ramazan Tuncer ve İş insanı Metin Özmetin İle görüştüler.

Her iki ziyaret’te ilçenin ve ülkenin geleceği, Ülkücü camiada yaşanan gelişmeler ve ülke meseleleri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Nurdağı’nda ülkücü camianın sevilen ve tanınmış isimleri Gazeteci Yazar Ramazan Tuncer ve İş insanı Metin Özmetin Zafer Partili adaylar Bilgiç ve Çakmak’a başarı dileklerinde bulundular.

SEMT PAZARINA ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları Avukat Gizem Büşra Bilgiç ve iş insanı Alattin Çakmak daha sonra Nurdağı semt pazarını ziyaret ederek burada Pazarcı esnafı ve Pazar’a alışverişe gelen vatandaşlar ile görüştüler.

Pazarda tezgah açan pazarcı esnafları ve alışverişe gelen vatandaşlar ile görüşerek onların sorunlarını ve taleplerini dinlediler. Pazardaki halkın oldukça yoğun bir ilgi gösterdiği zafer partisi heyeti, vatandaşlara Pazar torbası dağıtarak, 13 Milyon Suriye’li sığınmacının ülkelerine gönderildiğinde onlara aktarılan kaynakların halka dönmesinin sağlanacağını ve bu torbaların daha ucuza dolacağını söylediler.

ESNAFLARA ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları Avukat Gizem Büşra Bilgiç ve iş insanı Alattin Çakmak beraberindekiler ile birlikte Nurdağında yaşanan deprem sonrasında yeniden normale dönen ve yaşam mücadelesine başlayan Nurdağı esnaflarını ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında, Nurdağı Belediyesi tarafından yapılan işyerlerinde bulunan esnaflar, Gaziantep yolu ve Kahramanmaraş yolu üzerinde bulunan esnaflar ile sanayi sitesindeki esnaflar ziyaret edildi.

Nurdağı Esnafı Zafer Partisi heyetine oldukça yoğun ilgi gösterdi.

 

 

 

 

Haber Merkezi
08.05.2023

Yorumlar (0)

+ Yorum Yaz

Diğer Haberler