“Irak’ta hastane tekstili sektöründe lider konumdayız”

Ebum Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Umut Kolusarı, “Yaklaşık 22 yıl boyunca birlik, beraberlik, dayanışma, paylaşma içerisinde disiplinli ve çok çalışarak koyduğumuz hedeflere bir bir ulaştık, dünyaya açıldık” dedi.

“Irak’ta hastane tekstili sektöründe lider konumdayız”

 

Ebum Sağlık ve Tekstil Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Umut Kolusarı, “Yaklaşık çeyrek asır önce, bir elin parmakları kadar çalışma arkadaşlarımızla 1999’da yola çıkarken ortaya koyduğumuz hedefler, kendimize verdiğimiz sözler vardı. 22 yıl boyunca birlik, beraberlik, dayanışma, paylaşma içerisinde disiplinli ve çok çalışarak koyduğumuz hedeflere bir bir ulaştık, dünyaya açıldık. 2004 yılında Irak’ta faaliyetlerine başlayan şirketimiz, Başkanımız Nimet Atila’nın yeni yönetim stratejisi sonrası Irak’taki çalışmalarına ağırlık vermiş, orada yeni bir yapılanmaya giderek Irak’taki tüm kamu ve özel hastaneler ile çalışmaya başlamıştır. Bu yeni yönetim stratejisiyle Hastane Tekstili Sektöründe Irak’ta lider konuma getirmiştir” dedi.

İbrahim Umut Kolusarı, “Geleceğe ancak değişimin gücüne inananlar yön verecektir!” diyerek Ebum Sağlık ve Tekstil Yatırımları A.Ş.’nin kuruluşundan itibaren faaliyet gösterdiği sektörler ile alakalı Ortadoğu Bussines’in sorularını yanıtladı:

Kendinizden bahseder misiniz?

Gaziantep doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Gaziantep’te tamamladıktan sonra 2013 yılında Avrupa Politeknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdim. Türkiye’ye döndükten sonra Başkanımız Nimet Atila’nın; yaptığın işte süreklilik esastır, Başarılı olmak için yaptığın işin tüm sürecini bilmek zorundasın sözleri ile Profesyonel hayatıma aile şirketimiz olan Ebum Tekstil’in İmalat bölümünde çalışmaya başladım. Şu anda ise kademe kademe ilerlediğim Ebum Sağlık ve Tekstil Yatırımları A.Ş.’de başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim.

Ebum Tekstil’in faaliyet alanları ve kuruluşundan bu zamana kadar geçen süreç ile ilgili bilgi verir misiniz?

Ebum Tekstil kurulduğu 1999 yılından beri başta Irak olmak üzere Ortadoğu ve Avrupa’nın başlıca kurum ve kuruluşlarının Hastane Tekstili, Otel Tekstili, Kişisel Koruyucu Ekipmanları gibi pazarlarına dokuma ve örgü kumaştan mamul konfeksiyon üretimini, satışını ve ihracatını yapmaktayız. Ayrıca önlük.com.tr markamız ile tek kullanımlık cerrahi ve hasta önlükleri, tek kullanımlık mefruşat ürünleri, tek kullanımlık cerrahi örtü setlerini steril ve steril olmayan şekilde dokumasız (nonwoven) kumaştan üretimini, satışını ve ihracatını da gerçekleştirmektedir. Hastane tekstili sektöründe WHO Dünya Sağlık Örgütü’ne bağlı insanı yardım kuruluşlarının Ortadoğu tedarikçi firması konumundayız. Tecrübeli ve uzman kadrosu, kalite anlayışı, iş ahlakı ve sosyal sorumluluk bilinci ile faaliyetlerimize devam etmekteyiz.  Genel Merkezi Gaziantep’te olan Ebum Tekstil, Irak’ın Duhok şehrinde bulunan şirketi ile Irak ve Ortadoğu operasyonlarını yönetmektedir. Ayrıca Mersin ofisimiz ve Almanya’da bulunan distribütörümüz ile tüm dünyaya hizmet vermekteyiz…

Kaç kişiye istihdam sağlamaktasınız?

Ebum Tekstil olarak Kendi bünyemizde bulunan 40’a yakın çalışanımızla beraber 350 kişiye dolaylı olarak istihdam sağlamaktayız.

Sektör için ürettiğiniz başlıca ürünleriniz ve bunları rakiplerinizden ayıran özellikler nelerdir?

Ebum Tekstil’in ürün portföyünün bir benzeri yoktur. Hastaneler üniformasını, hasta ve cerrahi önlüklerini, anti bakteriyel perdesini, mefruşat ürünlerini, tek kullanımlık örtülerini, tek kullanımlık önlüklerini ve cerrahi setlerini farklı farklı firmalardan tedarik etmektedir. Ebum Tekstil olarak hastanelerin ihtiyacı olan tekrar kullanılabilir (yıkanabilir) ve tek kullanımlık tekstil ürünlerinin tamamını kendi tesislerimizde üreterek hastanelerin tedarik zincirinde yaşadığı sorunları ortadan kaldıran, hastanelerin ihtiyacı olan tüm ürünlere cevap verebilen tek üreticiyiz.

Firmanız açısından Irak pazarının önemi nedir? Irak pazarında faaliyetleriniz hakkında bilgi verir misiniz?

Ebum Tekstil 2004 yılında Irak’taki faaliyetlerine başlamıştır. Başkanımız Nimet Atila’nın direktifleriyle 2013 yılında Türkiye’nin hiç alışık olmadığı ama gelecekte çok daha yaygınlaşacağına inandığımız yepyeni bir modele geçen Ebum. Tüm yetki ve sorumluluğu şirket çalışanlarına ve onlardan oluşan yönetim kuruluna devretmiş, böylece katılımcılığın, paylaşmanın ve dayanışmanın iş hayatında da gerçekleştirilebileceğini herkese göstermiş olup, çalışanın kendi kendini yönettiği bir kurum olmasını sağlamıştır. Sonrasında Nimet Atila Irak’taki çalışmalarına ağırlık vermiş, orada yeni bir yapılanmaya giderek Irak’taki tüm kamu ve özel hastaneler ile çalışmaya başlamıştır. Bu yeni yönetim stratejisiyle Hastane Tekstili Sektöründe Irak’ta lider konuma getirmiştir.

2020 yılı firmanız açısından nasıl geçti? Covid-19 salgınının faaliyette bulunduğunuz iş kolları üzerindeki etkiler neler oldu?

Covid-19 salgının ağır sonuçları, Türkiye’deki tekstil üreticileri tarafından çok erken hissedildi. Ebum Tekstil olarak çalışanlarımıza ve ailelerine güvenli bir çalışma ortamı sağlamak için sıhhi protokollere uyarak derhal aksiyon aldık. Ayrıca dijital çalışma ve toplantı yöntemlerini de tanıttık. Hızlı ve çabuk reaksiyonumuz, devam eden ve yeni oluşan siparişlerimizde herhangi bir kesinti olmaksızın ana faaliyetlerimize devam etmemizi sağladı. Bu deneyim sayesinde çalışanlarımızın ve üretim süreçlerimizin verimliliğini arttırdığımızı ifade edebilirim. Bu verim artışının getirdiği finansal sonuçlar da cesaret verici oldu. Firmamızın lider konumda yer aldığı Hastane tekstili sektöründe ve özellikle Koruyucu Tulum, Cerrahi Önlük ve Maske üretiminde %30 oranında artış kaydettik. Bu durum gelişmiş hastane tekstili ve medikal tekstil teknolojilerine yaptığımız yeni yatırımlarımıza yansıdı.

Kalite konusunda düşünceleriniz neler? Kalite belgeleriniz ve sertifikalarınız ile ilgili bilgi verir misiniz?

Kalite, bir soyutlama değildir; ölçülebilir ve yönetilebilir bir iş konusudur.  Üretimini yaptığımız hastane tekstili ürünlerinin tamamına yakını tıbbi cihaz yönetmeliğine uygun şekilde üretilerek CE ve EAC sertifikasına haiz olmuştur. Ebum tekstil ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ve ISO 45001:2018 sertifikaları ile Kaliteye, Çevreye ve İnsana olan duyarlılığını ayrı ayrı akredite kurumlar aracılığı ile belgelendirmiştir. Herkesin hikayesindeki başarı; kişinin hayatta ulaştığı yerle değil, başarmaya çalışırken üstesinden geldiği engellerle ölçülür.

Ebum Tekstil için son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı?  

Çeyrek asrı devirdiğimiz bu günlerde Ebum Tekstil’i bir sonraki çeyrek yüzyıla taşıyacak değişimlerin, stratejik dönüşümlerin çalışmalarını yapıyoruz. İnsanı, çevreyi ve sürdürülebilirliği asla unutmadan, ülkemize olan sorumluluğumuzun bilincinde olarak yönümüzü Endüstri 4.0 ve dijital teknolojideki devrime çeviriyoruz. Güzel Türkiye’mize nice 22 yıllar hizmet edebilmek için yeni modeller arıyoruz ve tesislerimizi teknolojik gelişmeler ışığında yeniliyoruz. Hem yönetim hem üretim süreçlerimizde sürdürülebilirliği, saydamlığı, izlenebilirliği hesap verebilirliği, güvenliği, kendi kendini kontrol etme bilinci ve sorumluluğunu esas alıyoruz. Geçmişten aldığımız güçle Ebum Tekstil’i yepyeni ufuklara ve daha güzel bir geleceğe ulaştırmak için çalışırken tüm ekip arkadaşlarımla birlikte inancımızı bir kez daha yineliyoruz: “Geleceğe ancak değişimin gücüne inananlar yön verecektir!” Bu vesileyle bize inanan, güvenen ve destek veren herkese tek tek teşekkür ediyoruz.

 

EBUM HEALTH AND TEXTILE INVESTMENTS INC. VICE BOARD CHAIRMAN İBRAHİM UMUT KOLUSARI:

“WE ARE THE LEADER IN THE HOSPITAL TEXTILE INDUSTRY IN IRAQ”

İbrahim Umut Kolusarı, Vice Board Chairman of Ebum Health and Textile Investments Inc., stated that “About a quarter of a century ago, when we set out with our colleagues in 1999, there were goals and promises we made to ourselves. We have reached the goals we set one by one by working hard and disciplined in unity, solidarity, sharing for 22 years, and we opened up to the world. Our company, which started its activities in Iraq in 2004, focused on its activities in Iraq after the new management strategy of our Chairman Nimet Atila, and started to work with all public and private hospitals in Iraq by going through a new structuring there. With this new management strategy, it has made it a leader in the Hospital Textile Industry in Iraq.”

Stating that “Only those who believe in the power of change will shape the future!”, İbrahim Umut Kolusarı answered the questions of Ortadoğu Bussines about the sectors in which Ebum Health and Textile Investments Inc. has been operating since its establishment:

Can you talk about yourself?

I was born in Gaziantep. After completing my primary, secondary and high school education in Gaziantep, I graduated from the Civil Engineering Department of European Polytechnic University in 2013. After returning to Turkey, I started my professional life working in the Manufacturing department of our family company, Ebum Textile, with the words of our Chairman Nimet Atila that continuity is essential in what you do, you have to know the whole process of your job to be successful. Currently, I am working as the vice president of Ebum Health and Textile Investments Inc., where I progress gradually.

Could you give us information about Ebum Textile’s fields of activity and the process from its establishment until now?

Since its establishment in 1999, Ebum Textile has been producing, selling, and exporting woven and knitted fabrics to the markets such as Hospital Textile, Hotel Textile, Personal Protective Equipment of the main institutions and organizations of the Middle East and Europe, especially Iraq. In addition, it produces, sells, and exports disposable surgical and patient gowns, disposable furnishing products, disposable surgical drape sets from sterile and non-sterile non-woven fabrics with our brand on gown.com.tr. We are the Middle East supplier company of humanitarian aid organizations affiliated to WHO World Health Organization in the hospital textile sector. We continue our activities with our experienced and expert staff, understanding of quality, business ethics and social responsibility awareness. Headquartered in Gaziantep, Ebum Textile manages Iraq and Middle East operations with its company located in Duhok, Iraq. In addition, we serve the whole world with our Mersin office and our distributor in Germany.

How many people do you employ?

As Ebum Textile, we provide indirect employment to 350 people, including nearly 40 of our employees.

What are the main products you produce for the sector and what distinguishes them from your competitors?

Ebum Textile’s product portfolio is like no other. It supplies hospitals uniforms, patient and surgical gowns, antibacterial curtains, fabric products, disposable covers, disposable gowns, and surgical sets from different companies. As Ebum Textile, we are the only manufacturer that eliminates the problems that hospitals experience in the supply chain by producing all the reusable (washable) and disposable textile products that hospitals need, in our own facilities, and can respond to all the products that hospitals need.

What is the importance of the Iraqi market for your company? Could you tell us about your activities in the Iraqi market?

Ebum Textile started its activities in Iraq in 2004. Ebum, who, with the directives of our Chairman Nimet Atila, switched to a brand-new model in 2013 that Turkey was not accustomed to but that we believe will become much more widespread in the future. He has transferred all authority and responsibility to the company employees and the board of directors consisting of them, thus showing everyone that participation, sharing and solidarity can be realized in business life, and ensured that the employee is an institution in which he manages himself. Afterwards, Nimet Atila focused on her work in Iraq, went to a new structuring there and started to work with all public and private hospitals in Iraq. With this new management strategy, it has made it a leader in the Hospital Textile Industry in Iraq.

How was the year 2020 for your company? What were the effects of the Covid-19 outbreak on the lines of business in which you operate?

The heavy consequences of the Covid-19 epidemic were felt very early by the textile manufacturers in Turkey. As Ebum Textile, we took immediate action by following the sanitary protocols to provide a safe working environment for our employees and their families. We also introduced digital working and meeting methods. Our quick and prompt reaction allowed us to continue our core business without any interruption to our ongoing and newly formed orders. Thanks to this experience, I can say that we have increased the efficiency of our employees and production processes. The financial results of this increase in productivity were also encouraging. We have recorded an increase of 30% in the hospital textile sector, where our company is in the leading position, and especially in the production of Protective Coveralls, Surgical Gowns, and Masks. This was reflected in our new investments in advanced hospital textile and medical textile technologies.

What are your thoughts on quality? Could you give information about your quality documents and certificates?

Quality is not an abstraction, and it is a measurable and manageable business issue. Almost all the hospital textile products we produce have been produced in accordance with the medical device regulations and have CE and EAC certificates. Ebum Textile has documented its sensitivity to Quality, Environment and Humanity through separate accredited institutions with ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 and ISO 45001:2018 certificates. The success in everyone's story is not measured by the place a person has reached in life, but by the obstacles they overcome while trying to succeed.

Is there anything you would like to add for Ebum Textile?

In these days when we have turned a quarter century, we are working on the changes and strategic transformations that will carry Ebum Textile to the next quarter century. We are turning our direction towards Industry 4.0 and the revolution in digital technology, being aware of our responsibility to our country, never forgetting people, the environment and sustainability. We are looking for new models to serve our beautiful Turkey for 22 years and we are renewing our facilities in the light of technological developments. We are based on sustainability, transparency, traceability, accountability, safety, self-control awareness, and responsibility in both our management and production processes. While working to bring Ebum Textile to brand new horizons and a better future with the strength we derive from the past, we once again reiterate our belief with all my teammates: "Only those who believe in the power of change will guide the future!" We would like to take this opportunity to thank everyone who believed, trusted, and supported us one by one.

 

السيد ابراهيم اوموت كولوساري، رئيس مجلس إدارة شركة ابوم للاستثمارات الصحية والنسيج : 

" إننا في صدارة قطاع الصحة والمشافي وانتاج النسيج في العراق" 

تحدث السيد ابراهيم اوموت كولوساري، رئيس مجلس إدارة شركة ابوم للاستثمارات الصحية والنسيج بالقول:"قبل حوالي ربع قرن ، عندما انطلقنا مع زملائنا في عام 1999 ، كانت هناك أهداف ووعود قطعناها على أنفسنا. لقد وصلنا إلى الأهداف التي حددناها واحدًا تلو الآخر من خلال العمل الجاد والانضباط في الوحدة والتضامن والمشاركة لمدة 22 عامًا ، وانفتحنا على العالم. ركزت شركتنا ، التي بدأت أنشطتها في العراق في عام 2004 ، على أنشطتها في العراق بعد استراتيجية الإدارة الجديدة لرئيسنا نعمت أتيلا ، وبدأت العمل مع جميع المستشفيات العامة والخاصة في العراق من خلال المرور بهيكلة جديدة هناك. مع هذه الإستراتيجية الإدارية الجديدة ، جعلتها رائدة في قطاع نسيج المستشفيات في العراق." 

تحدث السيد ابراهيم اوموت كولوساري لمجلة الشرق الاوسط للاعمال حول شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة منذ تاسيس الشركة وتحت عنوان" ان الذين يؤمنون بقوة التغيير هم الذين سيديرون المستقبل" 

هل تحدثون عن نفسكم؟

ولدت في غازي عنتاب. بعد الانتهاء من دراستي الابتدائية والثانوية والثانوية في غازي عنتاب ، تخرجت من قسم الهندسة المدنية في جامعة البوليتكنيك الأوروبية في عام 2013. بعد عودته إلى تركيا رئيسنا نعمت أتيلا ؛ بدأت حياتي المهنية في قسم التصنيع بشركتنا العائلية متقدما في الحياة العملية مرحلة تلو الاخرى. وحاليًا ، أعمل نائبًا لرئيس شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة .

 

هل يمكنك إعطاء بعض المعلومات حول مجالات نشاط شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة والعملية منذ إنشائها؟

منذ تأسيسها في عام 1999 ، تقوم شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة بإنتاج وبيع وتصدير الأقمشة المنسوجة والمحبوكة إلى الأسواق مثل منسوجات المستشفيات ومنسوجات الفنادق ومعدات الحماية الشخصية للمؤسسات والمنظمات الرئيسية في الشرق الأوسط وأوروبا ، وخاصة العراق. بالإضافة إلى ذلك ، تقوم بإنتاج وبيع وتصدير العباءات الجراحية والمرضى التي تستخدم لمرة واحدة ومنتجات الأثاث التي تستخدم لمرة واحدة ومجموعات الستارة الجراحية التي يمكن التخلص منها من الأقمشة غير المنسوجة المعقمة وغير المعقمة مع علامتنا التجارية على gown.com.tr نحن شركة موردة في الشرق الأوسط لمنظمات المعونة الإنسانية التابعة لمنظمة الصحة العالمية WHO في قطاع نسيج المستشفيات. نواصل أنشطتنا مع موظفينا ذوي الخبرة والخبرة ، وفهم الجودة وأخلاقيات العمل والوعي بالمسؤولية الاجتماعية. يقع المقر الرئيسي لشركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة في غازي عنتاب ، وتدير عمليات العراق والشرق الأوسط مع شركتها الموجودة في دهوك ، العراق. بالإضافة إلى ذلك ، نحن نخدم العالم كله من خلال مكتبنا في مرسين وموزعنا في ألمانيا. 

ماهو عدد العمال لديكم؟

بصفتنا شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة ، نوفر فرص عمل غير مباشرة لـ 350 شخصًا ، بما في ذلك ما يقرب من 40 موظفًا لدينا. 

ما هي المنتجات الرئيسية التي تنتجها للقطاع وما الذي يميزها عن منافسيكم؟

محفظة منتجات شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة لا مثيل لها. تقوم بتوريد زي المستشفيات ، وأردية المرضى والجراحة ، والستائر المضادة للبكتيريا ، ومنتجات النسيج ، والأغطية التي تستخدم لمرة واحدة ، والعباءات التي تستخدم لمرة واحدة ، ومجموعات الجراحة من شركات مختلفة. بصفتنا شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة ، نحن المصنع الوحيد الذي يمكنه تلبية جميع المنتجات التي تحتاجها المستشفيات ، والقضاء على المشاكل التي تواجهها المستشفيات في سلسلة التوريد من خلال إنتاج جميع منتجات المنسوجات القابلة لإعادة الاستخدام (القابلة للغسيل) والتي تحتاجها المستشفيات في منشآتنا الخاصة.

ما هي أهمية السوق العراقي بالنسبة لشركتك؟ هل يمكن أن تخبرنا عن أنشطتك في السوق العراقي؟

بدأت شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة أنشطتها في العراق في عام 2004. إيبوم ، الذي تحول ، بتوجيهات من رئيسنا نيمت أتيلا ، إلى طراز جديد تمامًا في عام 2013 لم تكن تركيا معتادة عليه ولكننا نعتقد أنه سيصبح أكثر انتشارًا في المستقبل. لقد نقل جميع الصلاحيات والمسؤوليات إلى موظفي الشركة ومجلس الإدارة المكون منهم ، وبذلك أظهر للجميع أن المشاركة والمشاركة والتضامن يمكن أن تتحقق في الحياة التجارية ، وتأكد من أن الموظف مؤسسة يديرها بنفسه. بعد ذلك ، ركزت نعمت أتيلا على عملها في العراق ، وذهبت إلى هيكل جديد هناك وبدأت العمل مع جميع المستشفيات العامة والخاصة في العراق. مع هذه الإستراتيجية الإدارية الجديدة ، جعلتها رائدة في صناعة منسوجات المستشفيات في العراق.

 

كيف كان عام 2020 لشركتك؟ ما هي آثار تفشي Covid-19 على خطوط الأعمال التي تعمل فيها؟

شعر مصنعو المنسوجات في تركيا بالعواقب الوخيمة لوباء Covid-19 في وقت مبكر جدًا. بصفتنا شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة ، اتخذنا إجراءات فورية باتباع البروتوكولات الصحية لتوفير بيئة عمل آمنة لموظفينا وعائلاتهم. قدمنا ​​أيضًا أساليب العمل والاجتماعات الرقمية. سمح لنا رد فعلنا السريع والفوري بمواصلة أعمالنا الأساسية دون أي انقطاع لطلباتنا المستمرة والتي تم تشكيلها حديثًا. بفضل هذه التجربة ، يمكنني القول إننا قمنا بزيادة كفاءة موظفينا وعمليات الإنتاج لدينا. كانت النتائج المالية لهذه الزيادة في الإنتاجية مشجعة أيضًا. لقد سجلنا زيادة بنسبة 30٪ في قطاع نسيج المستشفيات ، حيث تحتل شركتنا مكانة رائدة ، وخاصة في إنتاج المعاطف الواقية ، وأردية العمليات الجراحية والأقنعة. وقد انعكس ذلك في استثماراتنا الجديدة في تقنيات المنسوجات الطبية والنسيج الطبي المتقدمة. 

ما هي أفكارك حول الجودة؟ هل يمكنك تقديم معلومات حول مستندات الجودة والشهادات الخاصة بك؟

الجودة ليست فكرة مجردة. إنها قضية تجارية قابلة للقياس ويمكن التحكم فيها. تم إنتاج جميع منتجات المنسوجات الخاصة بالمستشفيات تقريبًا وفقًا للوائح الأجهزة الطبية ولديها شهادات CE و EAC. قامت شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة بتوثيق حساسيتها للجودة والبيئة والإنسانية من خلال مؤسسات معتمدة منفصلة مع شهادات ISO 9001: 2015 و ISO 14001: 2015 و ISO 45001: 2018. النجاح في قصة الجميع ؛ لا يُقاس بالمكان الذي وصل إليه الشخص في الحياة ، ولكن بالعقبات التي يتغلب عليها أثناء محاولته تحقيقها

هل هناك أي شيء تود إضافته إلى شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة ؟

في هذه الأيام التي تجاوزنا فيها ربع قرن ، نعمل على التغييرات والتحولات الاستراتيجية التي ستنقل شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة إلى ربع القرن المقبل. نحن نوجه اتجاهنا نحو الصناعة 4.0 والثورة في التكنولوجيا الرقمية ، وندرك مسؤوليتنا تجاه بلدنا ، ولا ننسى أبدًا الناس والبيئة والاستدامة. نحن نبحث عن نماذج جديدة لخدمة تركيا الجميلة لدينا لمدة 22 عامًا ونقوم بتجديد منشآتنا في ضوء التطورات التكنولوجية. نحن نعتمد على الاستدامة والشفافية وإمكانية التتبع والمساءلة والسلامة والوعي بالرقابة الذاتية والمسؤولية في كل من عمليات الإدارة والإنتاج لدينا. أثناء العمل على جلب شركة ابوم للاستثمارات والنسيج المساهمة إلى آفاق جديدة ومستقبل أفضل مع القوة التي نستمدها من الماضي ، نكرر مرة أخرى إيماننا مع جميع زملائي في الفريق: "فقط أولئك الذين يؤمنون بقوة التغيير هم من يقودون المستقبل!" نود أن ننتهز هذه الفرصة لنشكر كل من آمن بنا ووثقنا ودعمنا واحدًا تلو الآخر.

 

 

 

 

 

Haber Merkezi
01.08.2021

Yorumlar (0)

+ Yorum Yaz

Diğer Haberler